Domů > Různé > USK Praha A – ŠK DP Praha E – PORG

USK Praha A – ŠK DP Praha E – PORG

Ve 4. kole jsme doma přivítali družstvo z PORGu. Bohužel nastal opět další ze souběhů, které nám dělají nemalé problémy a jinak to nebylo ani tentokrát. Kvasňa musel hasit problémy v práci a tak jsme hráli pouze v 7 hráčích.

Dnes to asi bude jenom takový report z rychlíku, protože jsem opět neměl moc možnosti sledovat partie ostatních spolubojovníků (a tak trochu jsem věřil kapitánovi, že sem něco hodí on :-)).

Pavel na první desce zvítězil, jeho parte končila myslím jako předposlední, takže to byl docela boj. Jirka remizoval s mladým klukem v takový dost dvousečný partii, šance byly na obou stranách. Ota zvítězil a Milan prohrál. Marian na šestce zvítězil – zatím je naším nejlepším hráčem se 3,5 body. Až do teď to tedy vyznívá docela příznivě. Jirka Řehák bohužel prohrál – docela se držel, ale soupeř měl silné středové pěšce, které v koncovce nešlo zastavit. Já hral proti dalšímu mladému klukovi, který mě dost drtil. Ztratil jsem kvalitu a pěšce, pak ale zaváhal i on a musel mi kvalitu vrátit. Bez pěšce ale se střelcem proti jezdci vypadala koncovka docela hratelně. Až do chvíle, kdy jsem v časové tísni neztratil kvalitu podruhé (ehmmm nechal jsem si dát vidličku pěšcem na věž a střelce ehmmm) a nakonec musel kapitulovat. Jelikož jsme na osmé desce nikoho neměli, zápas jsme prohráli těsně 3,5 : 4,5.

Zítra hrajem v Dejvicích proti SK Loko a máme 8 hráčů! Tak nám držte palce! 🙂

  1. Bez komentářů.
  1. Žádné zpětné odkazy