Domů > Různé > Komentáře účast B a jiné zajímavosti ;-)

Komentáře účast B a jiné zajímavosti ;-)

Trochu se nám tady zvrhla jedna diskuze, rád bych se pokusil osvětlit pár věcí ze svého úhlu pohledu…

Předně si všichni uvědomme, že se jedná o psanou formu diskuze, kterážto sama o sobě dokáže býti velmi zavádějící, leckdy až záludná…

Vidíte písmenka, ale nevidíte mimiku pisatele, ani neslyšíte intonaci jeho hlasu. To, spolu s faktem, že co člověk to jiné podivné individuum, dává možnost ku vzniku mnoha nejasnostem a především nedorozuměním.
Proto a to především si musíte vážený čtenáři ponechati prostor pro tato fakta a nedělati žádné ukvapené závěry z písemného obsahu zde obsaženého.
Berte zkrátka tyto diskuze trochu s rezervou a především s nadhledem!

Pro Lukáše:
Luky, samosebou že si všichni uvědomují, že děláš kapitána krátce a všichni jsou rádi, že ho děláš, stejně tak jako předsedu klubu, poněvadž v dnešní době je těch pravých bafuňářů zkrátka čím dál tím méně a nikdo to nechce dělat.
Tvojí roli nikdo nezpochybňuje.
Neber proto mojí pomoc jako něco negativního, jako pokus o fušování ti do kapitánování. Nějaký ten pátek už jsem na tuto činnost zvyklý už z dob MF (ministerstva financí).
Toto byl Tvůj první letošní zápas a já věřím, že mít méně starostí s přípravou soupisky přijde vhod.
Neboj příští kolo už je celé Tvé 😉

Pro Víťu:
Ty kluku jedna ušatá, zaplať to tomu předsedovi, nebo si příště už za USK neořežeš ani verzatilku ;-P

Under the line:
Chápu, že pro ty z Vás co jste neměli tu čest poznat Víťu více a déle (už za dob MF), můžou být některé jeho zdejší příspěvky hůře stravitelné…
Prozradím vám teď jedno malé tajemství:
Více než 99% Víťových příspěvků je prošpikováno jeho specifickou dávkou humoru a především notnou dávkou ironie (v dobrém).
Přečtěte si ještě jednou první část tohoto příspěvku a buďte nad věcí 😉
Ať už se vám může zdát z jeho komentářů že to myslí všelijak, můžete si být jisti, že to nikdy nemyslí nijak zle.

Však by tu nebylo tolik srandy, nebýt těchto drobných pošťuchovaček některých to známých dvojic našeho klubu a nebudu jmenovat … Však oni na sebe se svými ohlasy jistě nenechají dlouho čekat 😉

  1. Paprsek
    31.01.2014 na 18:50 | #1

    Aleš je MEDIÁTOR jak vyšitej.

  2. Uhliházi
    01.02.2014 na 00:29 | #2

    Aleši, díky za podporu, je to přesně tak. A taky Jirkovi, že mě před zápasem Céčka trochu psychicky srovnal (a soupeř to škaredě odskákal). Lukášovi jsem e-mailem navrhl schůzku ještě než jsem odešel na šachy. Jinak slibuji, že se budu snažit zde být trošku opatrnější.

    Jinak k Céčku – divný zápas – křivda. Vyhraný mač a najednou jako by se spiklo proti nám celé peklo. Pokusíme se s Mírou Šíšou poskládat nějakou reportáž.

  3. zdenek
    01.02.2014 na 14:06 | #3

    . .asi podam rezignaci . .v zapase jsme vedli,chtel jsem udelat gesto fair play,kdyz Trojankuv souper vyrusil telefonem,veril jsem Honzovi,ze vyhraje na sachovnici..bohuzel nezvladl koncovku Silhavy s pikem vic nekde ztratil dva..a KORUNU vsemu jsem nasadil SAM,kdyz jsem v dokonale zablokovane pozici udelal skolackou hrubku . .

  1. Žádné zpětné odkazy