Vítězná tužka

Jsem se dozvěděl, že někteří šachisti mají vsugerováno, že vyhrávají, protože zapisují vítěznou tužkou.
Nejdřív  jsem myslel, že je to sranda. Teď už ale vím o třech hráčích kteří na to věří.  Já věřím v to,  že  prohraju,  když budu hrát blbě. Na tužky by mě  to nenapadlo svádět.  Zajímalo by mě,  kdo z USK má ještě vítěznou tužku?

27 thoughts on “Vítězná tužka

  1. Někdy je ale dobrý, aby ta TUŽKA(propiska) nepřestávala psát..

  2. Ahoj kucí, jako fanoušek našeho Áčka nabízím pro zbývající zápasy Áčka zapůjčení vítězných propisek, a to zcela zdarma. Upozorňuji některé nejmenované jedince, že tato nabídka není činěna z pozice budoucího předsedy.

  3. Já jsem si svou výherní tužku kdysi vyhrál. Dostal jsem ji jako jednu z cen na Uherákonu.

    Modří už vědí. Nebyly to šachy ale Magic the Gathering. A tak i fungovala. Když jsem s ní zapisoval životy, tak přednostně upisovala u mých soupeřů a vyhrával jsem. Když jsem s ní hrál šachy, tak nefungovala. Šachy mají jinou magii.

    Doporučuji najít turnaj, kde se jako cena dává tužka. Co třeba oddílový přebor? A dát tužku celé první polovině účastníků?

  4. Milan Vogl :
    Doporučuji najít turnaj, kde se jako cena dává tužka. Co třeba oddílový přebor? A dát tužku celé první polovině účastníků?

    Když tužka, tak jedině posvěcená. Takže nejdříve musí někdo s batohem tužek vykonat pouť do Říma. A hned na to bude oddílový turnaj.
    PS. Karel IV. sbíral ostatky a ovládl pořádný kus Evropy, USKáci-šachisti budou sbírat tužky a ovládnou Prahu (aspoň III. třídu). 🙂

  5. Asi nechám udělat propisky s nápisem
    Drtilka 1. prkna , Drtilka 2. prkna atd a budou uloženy u hodin pro domácí zápasy:)

Comments are closed.