Domů > Různé > Hotel Juliš, Václavské náměstí 782/22, Praha, Nové Město

Hotel Juliš, Václavské náměstí 782/22, Praha, Nové Město

Do Štědrého večera zbývají poslední dva týdny, nejvyšší čas připravit dárky pro své blízké. Chcete-li potěšit šachistu, můžeme vás inspirovat, čím ho pod vánočním stromkem překvapit.

Návrat kavárny

Po letech se do Prahy opět vrací šachová kavárna.

Slavnostně byl otevřen Šachový Václavák ve čtvrtek 11. prosince v 17 hodin v 2. patře hotelu Juliš.

V novém podniku budou nejen šachové stolky, káva Lamborghini, ale také knihovna se starými (k zapůjčení) i novými (k zakoupení) tituly.

V případě, že bude probíhat zajímavý šachový turnaj, můžete ho společně s ostatními návštěvníky kavárny sledovat na plátně jako ve sportbarech.

V případě šachové soupravy nejde o originální nápad, nicméně jste-li ochotni investovat dost peněz, můžete darovat opravdu mimořádnou věc. V nejvyšších patrech najdete umělecké skvosty legend výtvarného umění minulosti i současnosti, jakými jsou třeba Man Ray, Josef Hartwig či Damien Hirst.

Nemůžete-li si dovolit zaplatit za šachovou soupravu miliony či statisíce, a přesto chcete krásné umělecké dílo, zkuste kubistickou šachovou soupravu Jaroslava Juřiceho. Na prodej je posledních několik exemplářů z limitované série. Ručně vyřezávané figury z javorového dřeva, uložené v luxusním boxu, vás vyjdou na 63 tisíc korun.

  1. Michal
    14.12.2014 na 20:01 | #1

    Tak to abychom to tam někdy vyrazili „vymlátit“…:D

  2. OTA
    15.12.2014 na 16:06 | #2

    Jaká je otevírací doba?

  1. Žádné zpětné odkazy