Domů > Různé > USK B – Motorlet A 1 – 7

USK B – Motorlet A 1 – 7

Tak nakonec dva hráči nám to zkazili…

Že se bude jednat o velmi těžký zápas bylo jasné každému. Favorizovaný Motorlet A, který loni sestoupil se zkrátka svojí sestavou uchází o post vítěze a rád by se tak vrátil zase do 1.třídy.

Utkání se ale nakonec vyvíjelo až nečekaně a jak jsem zmínil, nebýt dvou nejmenovaných hráčů, kteří to se svými herními výkony tentokráte moc nezvládli, mohli jsme se těšiti z nádherného sněhuláka!

Jako první prohrál Aleš. Daroval figuru v zahájení. Šikula.
0-1

Druhý vzdává Honza. Bez věže se špatně hraje.
0-2

Dále Zdenda, toho si soupeř na první desce, pan Maršálek (2115) pořádně podal.
0-3

Styl ála Jánošík zůstal v rodině a tak i Dvořák B. daruje figuru a vzdává.
0-4

Lukáš jako jediný z nás hraje šachy. Jeho soupeř, jsouc si vědom aktuálního stavu, nabízí pojišťovací remízu.
Luky přijímá a kazí sněhuláka 😉 Nutno podotknout, že Luky hrál skvěle a konečně prolomil svou vlastní smolnou sérii sněhuláků.
0,5-4,5

Zvóňa hraje svou hru, daří se mu i ohrožovat soupeře více, než-li on jeho, nakonec to ale spadne do remízy taktéž. Další nevydařené utkání tohoto zápasu, ale co se dá dělat. 😉
1-5

Teď už se dohrává v poklidu a ostatní desky už ničím nenarušily běh utkání.
Bod přihazuje hostům Kvasňa. Opět se jednalo o nejhezčí partii utkání, dosti ostrou. Bohužel soupeř tahal za ten delší konec provazu.
1-6

Poslední zdržuje Milan. Při nestejných střelcích a uzavřené pozici to vidí remízově. To je pravda. Milan ale z nějakého neznámého důvodu přemýšlí a přemýšlí a nic nevymýšlí. Soupeř má díky tomu o 50 minut lepší čas a navíc si náš hráč nechává uzavřít svého střelce, který mu tak nehraje. Soupeř tak využívá všech nabídnutých výhod a partii vyhrává.
1-7

Nu což, už dlouho jsme se nemohli pochlubit takto krásným výsledkem. Snad se Ti dva výtečníci z toho poučí a příště už toho sněhuláka dáme. 😛

  1. Miloš
    17.02.2012 na 07:53 | #1

    joj, já bych už radši krásně teplé jaro, ale to by asi přírodě moc nesvědčilo, tak když už si mermomocí chcete stavět sněhuláka, tak prosím na cizím (konkrétně ve Vršovicích, na Žižkově a na Praze 6). Taky není špatné občas zbourat mosty, a sic proti panu Mahrlovi nic nemám, ale jen tak mu radost taky dělat nemusíte.

    To teda byla reportáž!

  2. Aleš
    17.02.2012 na 10:28 | #2

    Ironie, nadhled a smysl pro humor Miloši… 😉
    Aspoň byla nějaká změna, ne? 😛

  3. Zdeněk
    17.02.2012 na 11:10 | #3

    jasan . .a já si říkal,že mám soupeře,který má aspoň jméno,které jsem už v kuloárech slyšel . .a ona to nebyla ani SHODA JMEN . .pěkně si mě vychutnal . .pěšák,druhej,třetí . .a bylo vymalováno:(

  4. HonzaOt
    17.02.2012 na 11:39 | #4

    Je potřeba si přiznat,že na soupeře jsme neměli,aspoň v mém případě to platilo stoprocentmě.Soupeř na mně vytách Královský gambit a držel mne v kleštích od samého začátku. abylo vidět že je v tomto zahájení doma.A já pod tlakem jsem asi ve třicátém tahu dal lechkou figuru za dva pěšce,chtěl jsem za tři, ale soupeř tomu zabránil.A pak to nabralo alespoň větší obrátky v můj neprospěch.

  5. Miloš
    17.02.2012 na 12:18 | #5

    Aleši, ono to asi blbě vyznělo, ale mě se ta reportáž líbila. Nelíbil se mi ten výsledek, ale musím držet hubu, když nepomáhám, tak jsem aspoň použil tvého sněhulákování.

    Já vám kluci aspoň fandím. A když už to není na postup, tak se při tom aspoň dobře bavte.

  6. Víťa
    18.02.2012 na 13:47 | #6

    Souhlasím s Milošem. A taky oceňuji Alšovu reprtáž a vlastně i výsledek. Když rupnout, tak pořádně! Prohra 4,5:3,5 dokáže jednoho pořádně nasdzvednout 🙂

  7. Miloš
    20.02.2012 na 06:29 | #7

    někdy i nasrat, a vo tom to je!

  1. Žádné zpětné odkazy