Domů > Různé > A kdo odhalí identitu šachysty.důrase?

A kdo odhalí identitu šachysty.důrase?

Kdo bude první a stihne to do zítra, tak dostane ode mě zítra ve Výčepu kachní stehno v husím sádle.

  1. sachysta.duras
    19.03.2010 na 10:58 | #1

    @JirkaS
    Dobrý den pane Jirko S. Děkuji za pozvání mezi praktikující šachisty.Určitě se někdy mezi vás přijdu podívat i když to mám trošku z ruky.Navíc jsem jako duch už dlouho žádnou praktickou partii nehrál.Vy zřejmě budete administrátor těchto stránek.Nejen,že tu máte nejvíce příspěvků,ale ještě jste zjistil odkud vám píšu.Sice nevím jak se vám to podařilo,ale počítače a jejich připojení jsou pro mě španělská vesnice.My duchové se v moderním světě komunikací orientujeme jen s velkými obtížemi. Vy jako akademický klub slavného názvu USK hrajete své partie v nějakém zaplivaném výčepu?Kde jsou tradice basketbalistů,orientačních běžců,krasobruslařů a dalších špičkových sportovců sdružených v tělovýchovné jednotě USK?

  2. OTA
    19.03.2010 na 11:16 | #2

    hola-hola, tak to nee. Ve výčepu šachy nehrajeme. Tam na to neni čas. Podávaji tam totiž vynikající husí speciality a vaří svoje pivo. Klubovnu máme náhodou docela slušnou. Taky Jirka není žádnej admin. Ti co tyhle stránky vytvořili, do nich myslim vubec nedopisují.

  3. sachysta.duras
    19.03.2010 na 12:18 | #3

    @OTA
    Jo vy budete pane Oto zřejmě nějaký noční hlídač,když v noci pracujete,to znamená že zřejmě v práci spíte a nebo trénujete šachy.Předpokládám,že jste i něco jako trenér,nebo konzultant,protože se vyjadřujete ke sportovním výsledkům partií.Pokud Jiří S.není admin,pak by mě fakt zajímalo, jak zjistil,že se připojuji z městské knihovny.Každopádně dle jeho vyjadřování usuzuji,že se jedná o nějaký chodící kybernet.

  4. Aleš
    19.03.2010 na 13:01 | #4

    Pane Stando,

    jste velice všímavý člověk. Toho Otu jste trefil velice přesně. Je to noční hlídač a vyhazovač (možná dle robustnosti jeho postavy by jste to do něj na první pohled neřekl, ale jeho fyzička je na velice vynikající úrovni). Není to náš konzultant, ale je to vynikající trenér (má na to i papíry). Není náhodou, že Ota hraje 1.desku za C a dost vysoko za A.
    JiříS není admin, ale máte pravdu…není to tedy kybernet, ale je to takový náš chodící Cyborg.
    Jinak ohledně té vaší knihovny…je to velice jednoduché. S každým vaším příspěvkem nám chodí i několik skrytých informací, které se nezobrazují na stránkách, ale dají se dohledat. Krom místa, ze kterého nám píšete, ještě několik dalších údajů, které nejsou zajímavé a ani se Vás osobně tolik netdotýkají, ale spíše toho místa, odkud píšete. Stejně tak jakožto i pár údajů, které se Vás už osobně dotýkají a které je zajímavé si o Vás přečíst. Ale z pochopitelných důvodů je sem nebudu uvádět. Každý člověk má právo na své soukromí a ochranu osobních údajů.

  5. sachysta.duras
    19.03.2010 na 13:08 | #5

    @Aleš
    A já myslel,že má papíry i na hlavu,když se zná s těmi vynikajícími profesory.Né náhodou většina dobrých šachistů pravidelně vyhledává pomoc psychiatrů.Je to zřejmě tím,že mozek je jednostraně přetížen.Namátkou Robert Fišer,ale vzpomněl bych si i na další velmistry.

  6. sachysta.duras
    19.03.2010 na 13:28 | #6

    @Aleš
    A,že by se dali dohledat „další osobní udaje“,tak tomu nevěřím ani u zkušeného ajtaka,jakým bezesporu jste.Pokud by to byla pravda,tak by všichni ti pedofilové a piráti byli dávno za mřížemi.

  7. JiříS
    19.03.2010 na 13:31 | #7

    Pro sachystu.durase.
    Existuje pár zásad bezpečné komunikace na netu. Vzhledem k uchovávání Vaší anonymity vznikají na mé straně silné pochybnosti o Vašich úmyslech. Takže kvůli ochraně své i ostatních z klubu mám tyto dotazy na Vás. Pak můžeme diskutovat dále.
    1. Chcete někoho z nás pohlavně zneužít?
    2. Chcete po někom z nás finanční půjčku?
    3. Shromažďujete údaje o nás pro potřebu nějakého subjektu?
    4. Chystáte se nějakým způsobem kohokoliv z nás poškodit?
    5. Připravujete nějaký trestný čin proti komukoliv z nás?
    Pokud jste jen osamocen a potřebujete si popovídat, není to problém.

  8. OTA
    19.03.2010 na 15:00 | #8

    Jestli se v tom příspěvku jednalo o mé maličkosti, tak bych si to dovolil upřesnit. Papíry na hlavu nemam, ale díky mému podnikání znám spoustu lidí. Od popelářů, zlodějů, bezdomovců, pomocných dělníků, po učitele, herce, zpěváky, politiky i milionáře. To všechno se pohybuje v noci po Praze. S tím trenérstvím to u mě neni tak slavný, jak Aleš píše. Na předních šachovnicích hraju pro to, že mě obětovali jako beránka. No někdo to prostě musí vodskákat.

  9. sachysta.duras
    22.03.2010 na 10:14 | #9

    @JiříS
    Body 1-5 můžete s klidným svědomím škrtnout,jsem přece dobrý duch.

  10. Kvasňa
    25.03.2010 na 12:35 | #10

    Asi pět příspěvků sachysty.durase označil náš redakční systém jako spam. Tak jsem je povolil a zpětně se zařadili do diskuzí. I náš systém, si zasedl na pana sachystu.durase. Jelikož se to zatím nestávalo kontroluji spam pouze výjimečně.

    IP adresa komentáře je vidět v redakčním systému. Některé weby ji i přímo zobrazují.

    Zdravím a přeji pěknou diskuzi.

  11. OTA
    25.03.2010 na 17:28 | #11

    To je divný…já myslel, že nejvíc O.T. jsem tady já a ono mě předběhlo strašidlo?(teda duch)

  12. sachysta.duras
    26.03.2010 na 11:08 | #12

    @Kvasňa
    To je přesně to na co jsem narážel,že se mé příspěvky ač správně odeslány vůbec neobjevily na skle.Proto ta narážka na cenzuru.

Stránky s komentáři
1 2 1744
  1. Žádné zpětné odkazy