Domů > Různé > Bohnice „C“ – USK „C“ 4 : 4

Bohnice „C“ – USK „C“ 4 : 4

…sraz veteránů ….

Najít Domov důchodců Slunečnice byl osobně pro mne velmi těžký úkol. Moje chatrné znalosti MHD sem nepatří. Pro jistotu jsem nasmlouval 9 hráčů s tím, že bych dělal náhradníka. Přicházím jako první host. Bylo příjemné, když soupeř v dobrém zavzpomíná na naše legendy, Vencu Šercla a hlavně na Zvonimíra. Potom na Milana K. a našeho nestora Pepu. Toť na úvod, že atmosféra naprosto přátelská, Bohnice B měly ty samé problémy jako naše Béčko. Jelo se zachraňovat ( sk.22) na Oazu, z toho vypadla jejich oslabená sestava Céčka, to byl i náš případ. Kapitán soupeřů minutu před půl, sestavu, sestavu, nám chyběl Mojmír a Zdenda. Volil jsem, že postavím Zdendu a Mojmíra nechám stát. Chyba v půl a deset vchází Mojmír, Zdenda se naopak vůbec neobjevil. Mojmíre promiň.
1 – 0
Soupeř Pepy chytá dámu a opakováním tahů si vynucuje remízu, Pepa otrávenej, soupeř mu oznamuje, že před 4 roky to měli taky za plichtu. Škoda.
1,5 – 0,5
Milan hraje taky s tradičním soupeřem, Který nikdy nad Milanem nevyhrál. Gambit, útok a bum, máme první bod.
1,5 – 1,5
Honza T. nachází odtah a tím následně získává kvalitu, dotáhne do konce.
1,5 – 2,5
Při tomto stavu vidím, že máme dvě partie na výhru a Romanova remizová. Říkám si dám to za remizu a dva body minimálně dojdou. Taky se tak stalo. Hrál jsem s jedinou ženonou.
2 – 3
Co se potom dělo, to ještě teď mi hlava nebere. Ivanům soupeř o kvalitu méně, potom dokonce o věž méně tahá a tahá, snad to byl hra na věčňák ale kdo na to má koukat. Ivan v klidu sbírá nastavené pěšce a uklízí krále do bezpečí.
2 – 4
No a mezitím se zhroutila pozice Romanovi a ještě k tomu se dostal do kisny. Láďa o kvalitu více trochu hazarduje s pozicí, no a chybka se vloudila přichází o materiál a následně je pod matem.
3 – 4
Roman těsně před spadnutím vzdává.
4 – 4

Soupeř byl k poražení ale to říkáme letos skoro pořád. Prcháme na autobus, protože se začlo v 17.30 hod, odjíždíme s Honzou T. na pivo do Nuslí. Tam dochází předseda a kapitán našeho Béčka. Dozvídáme se výsledek zápasu. Ale to už je jinej příběh.
Tak za rok ……

  1. Bez komentářů.
  1. Žádné zpětné odkazy