Domů > Různé > První rána kapitána

První rána kapitána

Kapitánem jste mě zvolili beze mě a proti mojí vůli.
Jednu připomínku bych ale měl. Já nemám žádný děti, nebo o nich aspoň nevím. Kdybych nějaký měl, tak by z nich stejně vyrostli lumpové. Určitě by ale dovedly pozdravit, poprosit a poděkovat!
Šachy hrajeme pro zábavu a i když nervy vodkapávaj, a šmudláme to příšerně, tak bych vás chtěl všechny poprosit: Když dohrajete, tak soupeřovi podejte ruku a podepište partiář. Ať se o nás nerozkecává, že jsme křováci. Děkuji, konec hlášení.
Doplnění a aktualizace od Paprska i pod dojmem posledního zápasu ze III. třídy, ve kterém se dostal do mimošachových mezí kvůli soupeřce, Aleš.
Cituji: „Stejně jako dřív všechno, co se odehrává na šachovnici, silně citově prožívá a prohry nese ještě hůř než dřív. Někdy nepoblahopřeje soupeři k vítězství, nebo se na něho oboří kvůli tomu, že nereagoval (i když často odpověď nevnímá) na jeho nabídku remízy. Stává se, že mnohem mladší kolegové si často musí po partii vyslechnout nazlobené tirády, ve kterých se dozvědí, nejen jak on hodnotí pozice, k nimž v průběhu boje došlo, ale i co si myslí o jejich hře vůbec a občas i co si myslí o nich samých.“
KONTROLNÍ OTÁZKA: O kom se hovoří v textu? 🙂
ŘEŠENÍ: Viktor Korčnoj.

  1. Paprsek
    15.01.2016 na 08:16 | #1

    Otakare, máš tam aktualizaci Tvého článku uvnitř. A zkus se nad tím zamyslet. Lidi jsou různí a mezi šachisty, což tvrdím já, je těch „různých“ lidí větší koncentrace. Možná platí, že většina z nich (nás) není z této planety….viz komentář Aleše o soupeřce. 🙂
    A proto mě ty soutěže družstev baví. 🙂

  2. Paprsek
    15.01.2016 na 08:21 | #2

    Někdo mě tady zcenzuroval, kluci, moji poznámku ke kapitánování Otakara.
    V každém případě platí, že když dostal Otakar funkci, hraje nesrovnatelně lépe. Což například mě nebo i Michalovi(?) vadí v soustředění na šachy. Myslím tím řešit něco mimo šachovnici.
    Závěr: Rozhodnutí udělat z Otakara kapitána je ryze účelové a prospívá celku.

  3. Aleš
    15.01.2016 na 08:26 | #3

    @Paprsek
    já to nebyl, zásadně necenzuruju, máme demokracii 😉

  4. OTA
    15.01.2016 na 12:32 | #4

    Taky jsem nic necenzuroval. Myslel jsem, že si dostal rozum, kousnul si se do zadku a smazal si tu kurzívu sám! Sice nevím kdo to umazal, ale je to přehlednější. A ty Jirko snad už budeš vědět, že se do článku nečmárá. Komentáře si piš, jak ti libo, ale do napsaných nezasahuj. Dalo mi to moc práce vymyslet a ty to kazíš!

  5. JirkaR
    15.01.2016 na 13:38 | #5

    @Paprsek
    Cenzuru Otova příspěvku nevhodně provedl Paprsek a tak jsem zasáhl ve jménu svobodného vyjádření kapitána A družstva.
    Povoluje se pouze Otovi pomoci s odstavením nadpisu …číst více, aby nadpis nezabíral celou stranu. Kapitán očekává omluvu, nebo hráče Paprska přeřadí do nižší soutěže 🙂 🙂

  6. Paprsek
    15.01.2016 na 14:50 | #6

    @JirkaR
    Hned jsem tušil, odkud vítr fouká. 🙂
    A Otakar se může svobodně vyjadřovat, to byla jen taková poznámka v textu, nic jsem mu neupravoval (…jenom pravopisné chyby, k tomu se přiznávám).

  7. OTA
    15.01.2016 na 15:02 | #7

    Klucí, s tim nadpisem se mnou budou asi potíže. Většinou to šmudlám na mobilu a tam nevidim skutečný zobrazení, nýbrž jen malou výseč. pak se mužu jen domnívat, jak to vypadá na stránce. Za to se omlouvám a kdo to první uvidí v tomhle stavu , tak to prosím opravte. Díkes

Stránky s komentáři
1 2 7367
  1. Žádné zpětné odkazy