Domů > Různé > Hospody – technická poznámka

Hospody – technická poznámka

Většinou vždy končíme cca chvíli před 22. hodinou, tak se vždy dohadujeme, kam na pivo, aby nám nezavřeli nebo aby nás tam vůbec pustili ještě – viz U Ježka Ve Vršovicích, což je nejblíž, pominuli-li v přízemí USK hospodu, která zavírá ve 21,30 hodin….
Níže moje tipy k nám do bezpečných Nuslí, protože ve Vršovicích chcípl pes!

1. U Bansethů nebo hned vedle Sousedský pivovar (Bašta) viz: http://www.ubansethu.cz. Táborská ul., proti Nuselské radnici, z Vršovic stačí popojet jednu zastávku tramvají a pak kousek pěšky. Obě dvě hospody mají do 24,00 hodin. Pivo je ale za 30,- Kč, což nemusí někomu vyhovovat. Něco drobného k zakousnutí dostanete však i přes pokročilou hodinu.
Na druhou stranu dosah MHD je příjemný. Je to 1 či 2 zastávky tramvají nebo taky pěškyna na metro Pražského povstání.
2. Pro nekuřáky: U rodinného krbu – umístění naproti Bansethům viz: http://www.urodinnehokrbu.cz. Mají ale jen do 23,00 hodin.
3. Chapadlo, Nuselská č. 44 (na křižovatce s ulicemi V Horkách, Rostislavova, Nuselská, Svatoslavova, V Podluží). Jedna zastávka autobusem do Kloboučnické a kousek pěšky. Kupodivu taky mají do 24,00 hodin! Viz: http://www.chapadlo.com.
Přímo před hospodou staví tramvaj č. 11.

  1. JStrahl
    23.03.2009 na 18:26 | #1

    Ještě jsem objevil jednu hospodu Na Tetíně. Je to přímo na rohu Kloboučnická-Nuselská, přímo na zastávce autobusu Kloboučnická. Mají tam do 1,00 hodiny a je to klasická knajpa, tak to by se mohlo většině líbit.

  1. Žádné zpětné odkazy